Το Aegean College σε συνεργασία με την Alternative Media και το ZEN ROCKS MANI διοργανώνουν μια δωρεάν ομιλία του κορυφαίου επιστήμονα Δρ Γκαμπόρ Μάτε στο Μουσείο Μπενάκη στις 19 Ιουνίου, στις 18.00. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν από το διήμερο διεθνές workshop που θα πραγματοποιηθεί στο Divani Caravel. Το Aegean College προσφέρει τόσο στους φοιτητές του, όσο και στο ευρύ κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά και δωρεάν την ομιλία του η οποία, ωστόσο, θα μεταδοθεί και μέσω Live Streaming.

Διερμηνεία στα ελληνικά θα υπάρχει μόνο για όσους παρακολουθήσουν μέσω Live Streaming. Οπότε, απαραίτητη προϋπόθεση όσων θα παρευρεθούν δια ζώσης είναι να γνωρίζουν Αγγλικά.

Εάν είστε φοιτητής/τρια του Aegean College, τότε, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Κολεγίου.

Εάν δεν σπουδάζετε στο Aegean College, τότε, μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακάτω φόρμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις για δια ζώσης παρουσία είναι περιορισμένες αλλά ονομαστικές. Ωστόσο, για όσους το θέλουν, θα υπάρχει επιπλέον χώρος στο εστιατόριο του Μουσείου για να παρακολουθήσετε μέσα από γιγαντοοθόνες.

Παρακαλούμε πολύ να προσέλθετε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της ομιλίας. Διαφορετικά οι κενές θέσεις θα δοθούν σε όσους βρίσκονται στο εστιατόριο.

Η φόρμα εγγραφής είναι εδώ https://www.cognitoforms.com/AlternativeMedia1/TheMythOfNormal